Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Berki Mazsi kondis videója sokat elárul

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi nagyon élvezheti a kondis órákat, máskülönben biztosan nem lehetne ilyen erős formában.

Berki Mazsi az elmúlt hónapokban élete talán legnagyobb átalakulásán mehetett keresztül, és olyan formákat hozott össze, amire sokan irigykednek. Mazsi már fiatalon előre gondolkozott, hogy később ne legyenek gondjai ezen a területen.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Mindig is sportos életet élt, ami nagyon természetessé vált számára. Terhessége alatt is mozgott, de előtte természetesen egyeztetett a szakemberekkel, hogy miből, mennyit csinálhat, hogy a baba biztonságban maradjon.

Ennek köszönhetően is hamar vissza tudta nyerni a formáját, de mostanában olyan szinten növelte a tétet, hogy azzal sokakat meglepett. Rendkívül izgalmas vonalak azok, amiket kialakított magán, és büszke lehet.

Édesanyaként minden nehezebb, és az edzések ebben az időszakban még inkább jól eshetnek az embernek, mert közben kikapcsolunk. A „metime” is része az egészséges életmódnak, máskülönben mély depresszióba eshetünk.

Mazsi ezt nem hagyja, helyette magára is odafigyel, és még mindig van ideje a nyári idényig. Ha kíváncsiak vagytok Mazsi legújabb kondis fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotóért, korlátozott ideig.