Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Berki Mazsi megható pillanatai a kislányával (fotók)

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rengeteg erőt adhat Berki Mazsinak a kislánya, aki ugyan az édesapja nélkül fog felnőni, mindent megkap az édesanyjától, ami csak lehetséges.

Berki Mazsi élete minden túlzás nélkül egyik pillanatról a másikra változott meg, miután azzal kellett szembesülnie, hogy a férje, Berki Krisztián hirtelen elhunyt. Ez eddig nem látott kihívások elé állította őt, többek között lelkileg is.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Emellett egyedülálló édesanyaként kellett felsegítenie saját magát, ami soha nem egyszerű, Ráadásul folyamatos támadásoknak volt kitéve, és ez jelenleg sincs másképp, egyesek gyűlölettel beszélnek róla.

Sokan kívánták, hogy minél hamarabb essen ki a Dancing with the Stars harmadik évadából, ami végül nem történt meg, mert a negyedik adásig menetelt. Ugyanakkor rendre utolsóként jutott tovább, ezzel kiejtve többek között Rubint Rékát.

Azóta eltelt pár hét, Mazsi kikerült a nyomás alól, és kevesebb cikk jelenik meg róla. Igyekszik nyugodtan élni az életét, már az amennyire lehetséges, mialatt lassan 250 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2