Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Berki Mazsi megmutatta, mennyit nőtt a kislánya

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre inkább hasonlít Berki Krisztiánra a kislánya, aki nagyon sokat nőtt az elmúlt időszakban, és ez nemcsak a hajára igaz.

Berki Mazsi részben teljesen más életet él, mióta a férje tragikus hirtelenséggel elhunyt. Sokakat megrázott a hír, és azok sincsenek kevesen, akik válaszokat várnak, hogy pontosan mi okozhatta az egykori futballista halálát.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Talán sosem tudjuk meg, ugyanakkor vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, mint például Mazsi kislányának fejlődése, aki rendkívül boldog az édesanyja tárasáságban. A sztáranyuka mindent megtesz azért, hogy a lánya boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen.

Nemrég a világ másik felén nyaraltak, ami szintén hatalmas kaland lehetett számukra. Sőt, azt is megtudhattuk, hogy rendeződött a viszony Mazis és Berki Krisztián édesanyja között, aki újra láthatta az unokáját.

Nemrég még igen keményen és indulatosan nyilatkozott Mazsiról, akit továbbra is érnek támadások a közösségi médián keresztül. Ez valószínűleg nemigen fog változni, de mivel már szinte semmit nem oszt meg a magánéletéről, kevesebb támadás érheti.

Legutóbb egy olyan fotót osztott meg, amin a kislányával közösen látható. Tisztán látni, hogy mennyire hasonlít Krisztiánra a kislány, akiről a fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg.