Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Berki Mazsi kerek-perc közölte Berkivel, gyereket akar tőle

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mazsi már nagyon vágyik arra, hogy legyen egy gyermeke, és természetesen Krisztiántól, a férjétől, aki azonban még kicsit várna.

Mazsi igen hamar egyértelművé tette, hogy egy nap szeretne egy gyermeket Krisztiántól, amit most a LifeTV kamerái előtt közölt vele szemtől szemben. Kapcsolatuk eleje óta sok idő telt el, és Berki felesége úgy érzi, eljött az idő.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

„Figyelj, nem akarom ezt érteni, mert lehet, hogy te állatokat szeretnél, én viszont szeretnék egy családot.” – állt a sarkára Mazsi. „Gyermeket szeretnék tőled, amennyiben lehetséges, ha neked is van hozzá kedved.”

Mazsi jobban örülne, ha Krisztián nem a farmjára koncentrálna, hanem sokkal inkább a babaprojektre, amelyet a modell már nagyon is időszerűnek élvez, de még nem teljesülhetett az álma.

„Mondjuk nem malacokat venni, hanem gyereket csinálni, akkor szóljál.” – mondta Krisztiánnak Mazsi, majd a LifeTV stábjának is mondott erről pár szót. „Én már a kapcsolatunk elejétől fogva szerettem volna közös gyermeket Krisztiánnal, de azt mondta, kicsit éljünk, várjunk még ezzel a projekttel.”

Egy őrületesen izmos kép Exatlon-Franciskáról

40 évesen szeretném, ha megfoganna az első gyermekem tőled.” – hangsúlyozta Krisztián, majd erre Mazsi előhúzott egy üvegcsét, hogy mindketten teszteltessék le magukat, melynek a végén megtudják, hogyan is állnak nemzőképesség terén.