Berki Mazsi ebben a hollywoodi ruhában ünnepelt

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. január 29. - 04:43

Mintha csak egy hollywoodi szilveszteri partin jelent volna meg Berki Krisztián felesége, akinek szép lassan visszatér a régi mosolya.

Egyre több minden derül ki Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságának válságáról, amit igyekeznek megoldani. Ezek az információk másokkal ellentétben nem barátoktól szivárognak ki, hanem ők maguk adnak erről tájékoztatást.

Egy ideig csend volt, alig lehetett tudni valamit, de az már a közösségi médián megjelent tartamokból is kivehető volt, hogy nincs minden rendben. Olyannyira nem voltak rendben a dolgok közöttük, hogy Krisztián egy hónapja még mindig el akart válni.

Nagyon rossz érzései voltak, azt gondolta, hogy a felesége már nem úgy tekint rá, mint korábban. Szakembert fogadtak, így a dolgok nehezebbik felét választották, mert mindig könnyebb elválni, mint megoldani a gondokat.

Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

A megoldás tehát megszületett, párterápiára járnak, amiben semmi szégyen nincs, és mivel mindketten szeretik egymást, adott volt a helyzet. Ez azonban távolról sem ilyen egyszerű, és fontos, hogy meglegyen az összhang.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.