Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
369,98 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,295 $

Ilyen csinos volt szerda hajnalban Berki Mazsi

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi nagyon korán kelt útra, már hajnalban úton volt, de megadta a módját, és csinosan öltözött fel.

Berki Mazsiról mostanában sokkal kevesebbet hallani, ami főként annak tudható be, hogy meghúzott egy határt a magánélete és a média között. Szinte semmilyen információt nem oszt meg a magánéletéről, tanulván a múltból.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Voltak idők, amikor rengeteg mindent megosztott a követőkkel és a médiával. Emlékezhetünk, mennyire megosztó volt, amikor kiderült, hogy élőben közvetítik gyermekük születését, de a bizonyos buszos ügy miatt is rengeteg támadást kaptak.

Ez azonban a múlt, ezekről a dolgokról már nemigen beszélnek az emberek, de időről időre így is támadják Mazsit. Továbbra sem tudni sokat a kapcsolatáról, amiről ugyancsak sokat cikekztek a sajtóban.

Az azonban biztos, hogy Mazsi kiváló formának örvend, és talán soha nem volt olyan formában, mint most. Egymást váltják a kondis képek, amik rendkívül beszédesek, és Mazsi büszke lehet a vonalaira, miközben visszatért a televíziós világba.

Most épp egy hajnali fotóval jelentkezett be, hamar útra kelt. Ha kíváncsi vagy Mazsi szerdai szettjére, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is, és talán később az is kiderül, merre vezetett az útja.