Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Mazsi megmutatta, milyen a formája hetekkel a szülést követően

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jó pár hét eltelt Berki Mazsi várandóssága óta, így a formája is változott, természetesem még nincs csúcsformában, de jól halad.

Olyan nincs, hogy egy nő rögtön a szülést követően csúcsformába lendül, de vannak szerencsések, akik a genetikájuknak köszönhetően messze hamarabb nyerik vissza a régi formájukat.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Sokan másik pedig éveken át küzdenek ezzel, vagy szimplán feladják, és mindez komoly meghízáshoz is vezethet. Vannak hasznos praktikák, tippek és trükkök, amik sokat segíthetnek, ebből mutatott meg most egyet Berki Krisztián felesége.

Mazsi mindig is sportos volt, sokat edzett, és a szülés alatt is igyekezett karban tartani magát, ami segíthet neki abban is, hogy most hamarabb nyerje vissza a formáját. A képek alapján nem panaszkodhat, már most sokkal jobb formában van, mint sokan azok közül, akik nem szültek.

Kulcsár Edina új párjának felesége is megszólalt

„Alakformálás egyszerűen és könnyedén. A szülés utáni hónapokban lassan megy vissza a poci, így nagyon megörültem, amikor Bea egy ilyen forradalmi nacival lepett meg!” – írta boldogan a posztjában Mazsi.

Lapozó: 1 2