Clouds
21 Budapest
Dollár
373,27 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
454,77 Ft
Bitcoin
27,760 $

Berki Mazsinak már most megvan a 2023-as bikiniformája (videó)

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi nagyon nagy lendülettel halad előre, és folytatja az edzéseket, melynek egyértelműen látható jelei vannak.

Minden édesanya tudja, mekkora kihívást jelent visszanyerni a korábbi formát. Ez messze nem lehetetlen, és sokan még magasabbra helyezik a lécet, miközben jobb formát hoznak össze, mint valaha.

Soron kívül Összefoglaló videón a Real Madrid drámai veresége a Barcelona ellen

Ez függ az adott élethelyzettől, az édesanya genetikájától, egészségügyi és mentális állapotától. Ugyanakkor alapesetben semmi sem lehetetlen, és remek terápiát is jelenthet, amikor a tükörrel szemben egy „más” embert látunk.

Berki Mazsi, aki nemrég a világ másik felén gyűjtötte magába a pozitív energiákat, egykor élsportoló is volt. Azóta sem állt le a sportolással, így egy igen erős alapot teremtett magának a szülést követő időszakra.

Ugyanakkor lelkileg nagyon nem volt a helyén, hiszen válságba került a házassága, majd tragikus hirtelenséggel elhunyt a férje. Az utóbbi időben mintha újra a régi Mazsi mosolyogna a fotókon, és a formáján is látszik az előrelépés.

Sőt, úgy tűnik, hogy megbeszélte a dolgokat Krisztián édesanyjával, ami ugyancsak jó hatással lehet rá. Az edzéseket pedig keményen megnyomhatja, elég csak erre a linkre kattintani, és láthatjátok az eredményt.