Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Berki Mazsi ismét egy csodálatos helyről jelentkezett, boldognak tűnik

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. szeptember 14. - 20:03

Egyelőre nem tudni, hogy hol tartózkodik Berki Mazsi, de úgy tűnik, boldog, egyre többet láthatjuk boldognak.

Berki Mazsi élete egyik pillanatról a másikra változott meg, amikor kiderült, hogy a férje, Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az özvegy továbbra sem hajlandó nyilvánosságra hozni férje halálának okát, így csak a találgatások maradnak.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Még Berki édesanyja sem láthatta a dokumentációt, ami rögzíti az eseményeket, hogy mi is okozhatta Krisztián nagyon hirtelen halálát. Azóta igen durva dolgok láttak napvilágot, egyesek szerint a celeb a végén már verte Mazsit, akit állítólag egy alkalommal hasba is rúgott.

Berki édesanyja mindezt nem tudja elképzelni a fiáról, és rossz véleménnyel van a menyéről. A kapcsolatuk nagyon megromlott, nehéz elképzelni, hogy ez változni fog a jövőben, így kérdéses, hányszor láthatja a nagymama az unokáját a jövőben.

Pápai Joci robottánca most mindent visz (videó)

Mazsit viszont egyre többször látni mosolygósan, és szép lassan olyan aktív a közösségi médiában, mint korábban. Gőzerővel készül a Dancing with the Stars harmadik évadára, neveli a lányát és éli az életét.

Most ismét egy nagyon szép helyről jelentkezett be, háttérben a hegyekkel. Hogy hol van pontosan, nem tudni, azt sem, hogy kivel/kikkel, mindenesetre boldognak tűnik, ami jó hírt jelenthet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.