Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Dancing with the Stars: Berki Mazsi szerint Krisztián arra biztatná, vállalja el

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. augusztus 25. - 18:13

Noha Berki Mazsi élete legnagyobb lehetőségét kapta meg a TV2-től, elmondása szerint nehéz volt döntenie, de hisz abban, hogy Berki Krisztián figyelni fog rá odafentről.

Már mindenki tudhatja, hogy Berki Mazsi lett a Dancing with the Stars legújabb szereplője, aki rögtön elismerte, nem kicsi a hátránya az idő szűke miatt. Történt ugyanis, hogy Kulcsár Edina váratlanul teherbe esett, így nem folytathatja a versenyt, egyetlen egy élő adáson sem áll színpadra.

Edina sem érti, mi történt, mivel fogamzásgátlót szedett, ugyanakkor nagyon boldog, hogy gyermeke lesz G.w.M-től, akivel még egy éve sincs együtt. Mazsi egyfajta terápiaként is tekint a táncműsorra, amiről azt mondta, nagyon nehéz volt döntenie.

„A lelkemben nincs még tánc, de hogy is lehetne? Bár már biztos, hogy ott leszek, most sem könnyű.” – mesélte a Borsnak Mazsi, aki szerint Krisztián is arra biztatná, vállalja csak el. „ Tudom, hogy Krisztián arra biztatna, vállaljam el. Nem is mondhatott volna mást az extrovertált személyiségével.”

Sok támadást is kap, hogy ebben a helyzetben táncolni fog, nem mindenki ért azzal egyet, hogy elvállalta a műsort. „A műsorban való szereplés nekem egy munka, de nem lep meg, hogy ítélkeznek felettem, megértem az idegenkedő érzést. Ennek ellenére valahogy azt érzem, hogy ez jó lesz.”

Lapozó: 1 2