Dollár
393,35 Ft
Euró
407,34 Ft
Font
471,65 Ft
Bitcoin
16,897 $

Berki Krisztián jelentős adósságot hagyhatott maga után, sokan azt hitték, rengeteg pénze van

Fotó: Instagram/Berki Krisztián

Takács Petra

2022. június 9. - 06:53

A hírek szerint Berki Krisztián igen komoly adósságot hagyott maga után, amit most Berki Mazsi és az apja próbálnak valamilyen módon törleszteni.

Egy hónapja hunyt el tragikus hirtelenséggel Berki Krisztián, nem sokkal a 42. születésnapja előtt. A körülmények továbbra sem ismertek, nem hozták nyilvánosságra a halál pontos okát, de az igen hamar kiderült, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a helyszínen.

Mazsi nincs könnyű helyzetben, többek között amiatt sem, mert a hírek szerint Krisztián a halálával tetemes adósságot hagyott maga mögött. A Blikk kérdésére egy neve elhallgatását kérő ismerős azt mondta, Mazsi a vállalkozása mellett a Krisztián által hátrahagyott ügyeket is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolása is beletartozik.

A Blikk értesülése szerint az egykori Fradi-vezér vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után. Az egyik ismerős ennek kapcsán elárulta, Krisztián albérletben lakott, a luxusautókat csak bérelte, vagy szimplán melléjük állt egy-egy fotó erejéig.

Így mosolyog dús dekoltázsával Tolvai Reni egy elegáns vacsorán

„Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem” A Blikk korábban egy lakásfelújításból származó tízmillió forintra rúgó költséggel is tartoznak Berkiék, amit a lap szerint Mazsi Krisztián édesapjának segítségével igyekszik kiegyenlíteni vagy legalább csökkenteni.

Lapozó: 1 2