Dollár
396,83 Ft
Euró
403,42 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
23,450 $

Berki Krisztián halála: Mazsi bedobott egy nevet a rendőrségnek, majd rámutatott a fotóra

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. május 17. - 21:00

Még mindig nem tudni pontosan, mi okozta Berki Krisztián halálát, de kiderült, hogy a felesége, Mazsi bedobott egy nevet a rendőrségnek.

„Nemcsak kokaint, de más drogokat is találtak Berki Krisztiánnál halálakor. Ezt mondja a nemrég elfogott K. István ügyvédje” – hangzott el a Tények kedd esti adásában. István gyanúsítják azzal, hogy kábítószert adott el a 41 éves korában elhunyt sztárnak, akin már nem lehetett segíteni.

A férfi azonban azt állítja, hogy csak munkakapcsolat volt közöttük, egy gardróbot készített volna Krisztiánnak, és kizárólag emiatt találkoztak. Az ügyvéd szerint az áldozat felesége nevezte meg Berki dílerét a rendőröknek, de csak a becenevét árulta el, így amikor a fotókon kellett felismernie, tévedhetett.

A gyanúsított ügyvédje szerint védence saját fogyasztásra használta a kábítószert, Berkinek soha nem adott belőle, és csak az edzőteremből ismerték egymást. Ott kérte meg Krisztián arra, hogy készítsen neki egy gardróbot, ami végül nem történt meg.

Sokkolóan szexi lett Sáfrány Emese 2022-es bikiniformája (fotóval)

A Tényekben elhangzottak szerint Mazsi ezt a kapcsolatot érthette félre, a rendőröknek ugyanis beszélt egy férfiről, akitől a férje korábban többször is vásárolhatott kábítószert. A Mazsi által bedobott becenév azonban nem stimmel a gyanúsított személyre, az ügyvéd azt mondja, soha senki nem hívta így.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.