Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Berki Krisztián és felesége fontos információkat készülnek megosztani a rajongókkal

not image

A T-800-as

2020. szeptember 6. - 05:50

Hamarosan fontos információkat oszthat meg Berki Krisztián és felesége egy nagyon fontos témában, ami nagy hatással van az életükre.

Hamarosan fontos információkat oszthat meg Berki Krisztián és felesége egy nagyon fontos témában, ami nagy hatással van az életükre.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Berki Krisztián és kedvese, Renáta nagyon boldogok. A közösségi médiában is rendkívül aktívak, és mindent megtesznek azért, hogy a követőik extra tartalmakat kapjanak.

Ez természetesen vonzza azokat az embereket is, akik nem kedvelik őket, bár ezek után kissé furcsa lehet, hogy miért követik őket a közösségi médiás platformokon, és mi az oka annak, hogy időt fordítanak erre.

Sok sztár megkérdezhetné ezt, de valamiért ezek az emberek mindig jobban képben vannak a tartalmakat illetően, mint azok, akik valóban kedvelik az adott hírességet, vagy hírességeket. Krisztián és Mazsi lassan könyvet írhatna erről…

Egyelőre nincs közös gyermeke a sztárpárnak, és emiatt is rendre támadásokat kapnak a hozzászólások között. Abszolúte magánügy, hogy ki és mikor vállal gyermeket, így ez is nagyon furcsa lehet számukra, amikor egyesek ilyen módon belemásznak az életükbe.

Mazsi megnyugtatta a rajongókat, hogy tudatosan készülnek a közös gyerkőcre, és később beszélni is fognak erről. Többek között azt is megtudhatjuk, hogy miért csúsztatták el a tervüket 1 évvel. „De minden rendben mindenkivel, köszönjük! Szép szombatot.” – írta Mazsi.

https://www.instagram.com/p/CEwIw9KDq0_/