Berki Krisztián ennél feltűnőbb már nem is lehetne

Instagram/Berki Krisztián
not image

Hujber Dávid

2021.március.4 - 04:40

Krisztián egy nem gyenge szettet választott magának a szerdai napra, ami szintén naposabb volt. A sztárnak még egy vendége is volt a forgatás ideje alatt.

Javában zajlanak a forgatások Berki Krisztián és Mazsi körül. Velük mindig történik valami, ami nagyon érdekes az emberek számára, így nem lehetett kérdés, hogy Berkiéket is követni fogják a kamerák.

Soha nem maradunk le semmiről, ha őket követjük, hiszen aktívak a közösségi médiában és igyekeznek szórakoztató tartalmakat közvetíteni a követők felé, még akkor is, ha ezek a videós vagy képi anyagok megosztóbbak.

Összességében erről szól Berki karaktere is, aki mellett Mazsi igen komoly ismertségre tett szert, de ezzel együtt állnia kell a kritikák hadát, amikből bőven kijut. Mindig lehet tanulni valamit és azt felhasználni a következő lépéshez.

Tóth Andinál nagyon betelt a pohár

Krisztián pontosan erre törekszik és közben nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla. Nyilvánvalóan a családja a legfontosabb számára, akiket bármikor kész megvédeni, mert ők a legfontosabbak.

Az állatokat is szereti, nemrég például egy kis kecskét tartott az ölében. A szerelése parádés volt, már-már a nyolcvanas éveket idézte ezzel a pink színnel, ami akkoriban hatalmas trend volt, a férfiak körében is.