Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Berki Krisztián felcsapott fodrásznak, befésülte Berki Mazsi haját (videó)

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Takács Petra

2022. január 12. - 21:58

Kissé váratlanul érte Berki Mazsit a fésülés, addig Berki Krisztián szokásához híven nagyon elemében volt.

Amikor az emberek már arról kezdtek el pletykálni, hogy Berki Mazsi és Berki Krisztián házsaságra zátonyra futott, jöttek a friss hírek. Először az tűnt fel az embereknek, hogy hirtelen megszűntek a közös posztok, és egy ideig ez nem is változott.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Sorra jöttek a pletykák, majd miután kiderült, hogy szakembert fogadtak kapcsolatuk jobbá tételének érdekében, Krisztiánt kezdték el támadni az emberek. A keményebb, durvább kommentek sem maradtak el, de továbbra is egy párt alkot a két sztár.

Nemrég Krisztián a Mokkának adott interjújában beszélt arról, hogy sokat fejlődtek, és arra is fény derült, hogy Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata is sokkal jobb, mint korábban. A mélypontok talán segítettek Krisztiánnak és Mazsinak, de csak az idő dönti el, hogy ez a fajta kohézió mennyire marad stabil.

Egy biztos, az emberek továbbra is sokat fognak beszélni róluk, már csak Mazsi gyermeke miatt is, mert vannak páran, akik a nemtetszésüket fejezték ki, hogy ennyit szerepelteti a babját a közösségi médiában.

Lapozó: 1 2