Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Berki Krisztán édesanyja folytatja, szerinte Mazsi pokollá tette a fia életét

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. szeptember 3. - 08:53

Egyre több mindenről beszél Berki Krisztián gyászoló édesanyja, aki finoman szólva sem ápol jó kapcsolatot Berki Mazsival.

Berki Krisztián és Berki Mazsi kapcsolata finoman szólva sem volt felhőtlen, különösen a buszos ügy kirobbanása óta. Ott indulhattak meg a lejtőn, és számos hír látott napvilágot arról, hogy még el is válhatnak.

Szóba került a válás, de harcoltak egymásért, majd Krisztián hirtelen elhunyt, melynek körülményeit továbbra sem hajlandó elárulni Mazsi. Nemrég pedig Krisztián édesanyja fogalmazott meg igencsak kemény szavakat az özveggyel kapcsolatban.

A Blikk hasábjain újabb és újabb érdekességek hangzottak el, miközben Krisztián édesanyja azt mondja, legutóbb több mint egy hónapja beszélt Mazsival, és akkor végre sikerült találkoznia az unokájával, akit nagyon szeret.

„Láthatóan szeret, viszont úgy éreztem, Mazsi nem látott szívesen, ő például leszúrt azért, mert az erkélyen, messze Emmácskától, rágyújtottam.” – idézte a Blikk Júliát, aki nem állt meg ennél, és azt mondta, Mazsi pokollá tette a fia életét.

„Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer?” – tette fel a kérdést.

Lapozó: 1 2