Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

Béres Anett is elbúcsúzott Vágó Istvántól

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett nemcsak kedvelte, hanem ismerte is a tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó Istvánt, aki már nem lehet közöttünk.

Az elmúlt években sok nagy név hajtotta örök álomra fejét, nemcsak a koronavírus időszaka alatt. Egyesek tragikus hirtelenséggel távoztak az élők sorából, másoknak hosszú élet adatott meg, de a búcsú mindig nehéz.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Vágó István halálára senki sem számíthatott, hiszen aktív része volt a közéletnek. A kvízmester sincs már az élők sorában, de az általa készített műsorokat bármikor vissza lehet nézni, amivel letette a névjegyét a szakmában.

Nyilván a többség a Legyen Ön is Milliomosra emlékszik, ami hosszú éveken át futott az RTL-en, nagy sikerrel. Lassan 20 év telik el, hogy leforgatták vele az utolsó epizódokat, és újak már biztosan nem készülhetnek a nevével.

Sokakra hatással volt a televízión keresztül, imádták figyelemmel követni az emberek a műsorban. Élete utolsó felében azonban a politika felé fordult, annak szentelte ideje egy részét, miközben folyamatosan véleményezett.

Béres Anett, az egykori ValóVilág-szereplő is találkozhatott Vágóval. „2004-ben beköltözött hozzánk a Villába! Óriási megtiszteltetés volt 3 napot Vágó Istvánnal lakni, nagyon megkedveltük! Ezután pedig még játszhattam is Vele a műsorában! Köszönöm, hogy megismerhettem! Nyugodjon békében, vigyázzanak Önre az angyalok!”