Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Szenzációs, amit Béres Anett csinál a súlyos sérülését követően

Fotó: Instagram/Béres Anett
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 02:07

Anett napról napra erősebb, és többek között a gyógytornászának is sokat köszönhet, akivel nagyon hamar megkezdte a munkát, ami fontos volt a fejlődése miatt.

Béres Anett lehet az egyik új példa arra, hogy egy nagyon súlyos sérülésből is fel lehet épülni. Minden sérülés más és más, a körülmények sem ugyanolyanok, és nem egy olyan eset van, amikor valaki hamarabb épül fel egy sokkal súlyosabb sérülésből, mint mások, akiknek messze kisebb a sérülése.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ennek a fő oka a mentális erő, illetve a helyes gyógytorna, egy olyan szakember, aki tökéletes munkát végez velünk. Az összhang is kiemelten fontos, és többek között ez is megvan Anett és a gyógytornásza között, akinek már most nagyon hálás.

„A nagy kérdés, baleset után mikor kezdjük a gyógytornát, és meddig fog tartani?! Nos, erről eltérőek a vélemények! Engem már a kórházban tornáztattak, itthon pedig természetesen azonnal folytattam @m.mius segítségével!” – árulta le a posztjában Anett.

„Nagyon sokan írtatok, meséltetek nekem a saját baleseteitekről, ami megtisztelő számomra! Azt tapasztaltam az elmondottak alapján, hogy aki később kezdi a tornát, annak tovább tart a felépülés!

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2