Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Már itt tart Béres Anett a súlyos sérülése óta (videó)

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jó látni azt, hogy Béres Anett milyen gyorsan fejlődik, és a kitartásával sokan másoknak is erőt adhat, nemcsak saját magának.

Kisebb csoda, hogy Béres Anett életben maradt a balul sikerült teaszeánszot követően, melynek kapcsán a rendőrség jelenleg is nyomoz. A Való Világ egyik legnagyobb sztárja valódi életveszélyben érezhette magát, és többszörösen volt hatalmas szerencséje.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Sokan mások valószínűleg már nem lennének életben, és Anett sokkal inkább hálás, minthogy bosszankodjon. Tudja, hogy azon a napon újjászületett, mondhatni már két születésnapja van, mert rendkívül közel állhatott ahhoz, hogy bekövetkezzen a legrosszabb forgatókönyv.

Igyekszik pozitív maradni, és gyakorlatilag az első naptól kezdődően pozitív, alig várja a gyógytornáit. Sokkal előrébb járhat, mint azt bárki is gondolta volna, de nem sietteti el a dolgokat, halad a saját útján előre.

„Tudom, hogy a legfontosabb nekem most a rehabilitáció! Nem mindig van kedvem edzeni, de tudom, hogy muszáj! Fontos, hogy újra visszaerősödjenek a lábaim, és ezért mindig erőt veszek magamon, még akkor is, ha épp lustább vagyok!” – írta egy korábbi posztjában Anett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2