Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Béres Anett 2023-ra megérett arra, hogy csak magának akarjon megfelelni

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fontos gondolatok érettek meg Béres Anettben, maga mögött hagyván a pokoli 2022-es évet, amire mindig emlékezni fog.

Csak részben hagyta maga mögött, hiszen még mindig nem épült fel a súlyos sérüléséből. Ha ez megtörténik, akkor az egész már csak egy rossz álom lesz, és abszolúte 2023-ban érezheti magát, tiszta lappal.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Sokan kívánják ezt neki, de azok sincsenek kevesen, akik nagyon kritikusan beszélnek róla. Már arra sem kapja fel a fejét, ha valaki elküldi dolgozni, hiszen eddig is két munkája volt, hiába hiszik azt egyesek, hogy nem csinált semmit.

„Az elmúlt időben rengeteg kritikát kaptam, bármit csináltam! Tisztába vagyok a hibáimmal, és a rossz döntéseimmel, de szerintem tökéletes ember nincsen!” – írta az Instagram oldalán Anett, akit lassan 37 ezren követnek a népszerű közösségi platformon.

A Való Világ korábbi szereplője sokat gondolkozott, és úgy érzi, 2023-ra megérett arra, hogy csak saját magának akarjon megfelelni. „Mindenki megbotlik élete során, mert emberek vagyunk! Azt hiszem, 2023-ra megérettem arra, hogy csak magamnak akarok megfelelni!”

„Ha valaki csak akkor tart Téged értékesnek, ha az ő elvárásai szerint gondolkodsz, élsz, akkor valójában nem téged tart értékesnek, hanem saját magát! Önmaga értékrendjét akarja benned viszontlátni.”

„Mint egy tükörben. Amit ő értéknek gondol, azt szeretné benned látni, azt akarja tőled megkapni. És ha próbálsz megfelelni neki, akkor már nem TE vagy, hanem Ő. Éljen 2023, élj úgy, ami Neked a legjobb!”

Még több bulvár: G.w.M-et az is boldoggá teszi, amilkor beül a drága autójába