Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Béres Alexandra művészien vonzó mozdulata bikiniben egy SUP-on (videó)

Fotó: Instagram/Béres Alexandra
not image

Takács Petra

2022. július 2. - 02:08

A legendás fitneszguru nemcsak nagyon formás, hanem akrobatikus mozdulatokra is képes, amit már számtalanszor bizonyított, kortól független.

Ha sport, akkor biztosan eszünkbe fog jutni pár nagy név, és nemcsak a futballistákban, úszókban fogunk gondolkodni. Béres Alexandra nevét még a nagyon fiatal generáció is ismerheti, és sokat tanulhat tőle.

Soron kívül Corvinus-felvételi 2024-ben: több pluszpont kapható majd a nyelvvizsgákért

Olyan tapasztalattal bír, mint csak kevesen, és ez is egy olyan szakma, aminek ideje alatt mindig lehet valami újat tanulni. Ez egy olyan tanulási folyamat, mely örökké tart, akármilyen idősek is legyünk.

„Mivel Alexandra továbbra is aktív, minden egyes nap érheti új inger, már csak azok miatt is, akik órákat vesznek tőle. Jó látni azt, hogy sokan kíváncsiak rá, hisznek az erejében és a tapasztalatában, amiből bőven akad.

Shakira nem viccel, így robottáncol (videó)

Az egyik legnagyobb névként sokaknak mutat utat, és olyan pozitív energia veszi körül, ami által egy különleges aura jelenik meg a közvetlen közelében. Távolról is hatással tud lenni az emberekre, akik szívesen csinálják vele közösen a gyakorlatokat.

Lapozó: 1 2