Nagyon csinosan jelent meg beregszászi termelői piacon Szentkirályi Alexandra (fotók)

Fotó: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszél a Civilút Alapítvánnyal kötött jószolgálati együttműködésről tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. június 8-án. Eszerint az alapítvány partnerszervezetein keresztül több ezer rászoruló kap ingyenes belépési lehetőséget az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokságra, beleértve a fogyatékossággal élőket, az állami gondozásban nevelkedő gyermekek, a nagycsaládosokat, az egyszülős családokat és a Covid-árvákat. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet a különleges területekre, így tett legutóbb is.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő rendszeresen járja a vidéket, melynek ideje alatt számtalan olyan területre hívja fel a magyar emberek figyelmét, amiket érdemes meglátogatnunk. Nem is gondolná az ember, mennyi ilyen különleges helyszínük van idehaza.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A csinos kormányszóvivő rendre sok dicséretet kap, a megjelenése kapcsán is. Láthattuk már élénk színekben pompázó ruhákban, melyek szintén remekül állnak neki, különösen most, hogy nyár van.

Igaz, az időjárás egyelőre kissé hóbortnak tűnik a sok eső miatt, de bízzunk abban, hogy hamarosan beköszönt az igazi, forró nyár. Alexandra legutóbb a kárpátaljai Beregszászon járt, annak termelői piacán, mely szintén különleges.

„Beregszászon a termelői piacon jártam, a sok helyi áruból a hétvégi menühöz frissen fejtett borsót választottam. Irénke nénitől sajtos tallért vettem, aki kora hajnalban sütötte a sós ropogóst, hogy a szombati piacon eladhassa azokat.” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra.

„Cseresznyét is viszek, amiből sütemény készül majd. A házi ízeknek nincs párja!” – tette hozzá Alexandra, aki szeret a konyhában sütni/főzni, és mindig igazán ízletes ételeket, süteményeket készít.