Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Az ünnepi hétvégére tervezett demonstráció idején is lesz hol tankolni az autósoknak

Fotó: Unsplash
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 14. - 07:12

A közlemény alapján a kutak mindent elkövetnek majd azért, hogy az említett időszakban, a megnövekedett forgalom mellett is biztosítsák a benzin- és gázolajvásárlás lehetőségét.

A Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) közölte, miszerint a tagvállalataihoz tartozó benzinkutak a szokásos nyitvatartással üzemelnek majd augusztus 19-én és 20-án, miután arról értesültek, hogy a Független Benzinkutak Szövetsége megmozdulást hirdetett.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

A szervezet szerint az ellátási hiányok, a bizonytalanságok és a ki nem fizetett támogatások miatt döntöttek úgy, hogy két napon át zárva tartanak, a jövő hétre tervezett akcióhoz pedig 500-600 töltőállomás csatlakozott.

A MÁSZ az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében kiemelte, a tagvállalataik által üzemeltetett mintegy ezer töltőállomás a lehetőségekhez mérten mindent elkövet majd azért, hogy biztosítsa a benzin- és gázolajvásárlás lehetőségét.

Azonban valószínűnek tűnik, hogy a megnövekedett forgalom miatt nem lesznek képesek teljes mértékben ellátni a feladataikat, így arra kérik a fogyasztókat, hogy a jelzett időszakra tervezett vásárlásaiknál legyenek tekintettel a fennálló körülményekre.

A Napi.hu beszámolójából kiderült, miszerint a MÁSZ honlapján lévő adatok alapján a szövetség tagjaként benzinkutat üzemeltet a Mol, az OMV, a Shell, a Lukoil, az Oil, a Mobil Petrol és a Castrum Ferrerum is.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.