Örülhetnek a Real Madrid rajongói, hosszabbíthat a legendájuk

Fotó: Instagram/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. július 30. - 10:22

Csatárposzton valószínűleg nem lesz nagy gondjuk a spanyoloknak a következő években, főleg, ha Mbappé megérkezik, akik legkésőbb jövő nyáron csatlakozhat.

A Real Madridnál jó néhány rajongó már rég eladta volna Benzemát, aki azonban bizonyította, hogy helye van a csapatnál. Ezen szurkolók többsége valószínűleg nagyon megbánta volna, ha rajtuk múlik a francia csatár sorsa, aki az előző szezonban sokszor egyedül vitte a hátán a spanyolokat.

Idén decemberben már 34 éves lesz, ám ennek ellenére kiváló formát mutat, esze ágában sincs távozni. Ez olyannyira így van, hogy a Real Madrid vezetősége is azt szeretné, ha hosszabbítanának egymással.

A francia válogatott sztár 2009 óta játszik Madridban, és most minden jel arra utal, hogy hamarosan hosszabbítani fog. A madridiak kulcsfontosságú játékosnak tartják a támadót, aki bármilyen helyzetből képes gólt szerezni, és emellett önzetlen is.

A Fichajes szerint a legfrissebb hírek szerint a következő hetekben megszülethet a megállapodás, és az új kontraktus 2023-ig lesz érvényes. Ez azt is jelenti, hogy még legalább két szezont Madridban maradna Benzema, és valószínűleg két év múlva júniusban elköszön.

Tokió 2020: Telegdy Ádám nagyon elégedett a döntőben elért ötödik helyével

Az utódja Mbappé lehet, hosszú évekre tölthetné be ezt a pozíciót, de Haaland szintén a listán szerepel. Nem kizárt, hogy a franciát és a norvégot is meg fogják szerezni egy éven belül, ráadásul Mbappé ingyen érkezhet, ha kivárják a januárt.