Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Benzema a Bugattija előtt lazul, Szoboszlai is like-olta a posztot

Fotó: EPA/Peter Powell
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid sztárja imádja a luxust, a szép autókat, és egy olyan modell is a tulajdonában van, ami minden idők egyik legjobb sportautója.

Nem mellesleg egy olyan darabról beszélünk, ami egyúttal az egyik legértékesebb is, hiszen a Bugatti Chironból nem készült sok. Őrületes teljesítményre és sebességre képes az autócsoda, ami hamar legendává vált.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Többek között ezt is megengedheti magának Benzema, aki nemrég hosszabbított szerződést Madridban. Voltak idők, amikor a szurkolók legszívesebben elküldték volna, és téma is volt a távozása.

Végül maradt, és megmutatta, hogy a kor nem mindig számít, mivel 35 évesen ért fel a csúcsra. Immáron aranylabdás világsztárnak mondhatja magát, és ez olyasvalami, amit már senki sem vehet el tőle.

Még nagyobb értékkel bír a neve, és valószínűleg soha nem lesznek anyagi gondjai. A francia sztárfutballista nem veti meg a luxust, fényűző életet él, és igyekszik mindent megadni a családjának.

A divat szintén fontos szerepet játszik az életében, legutóbb például laza viseletben láthattuk a Bugattija társaságában, ami megmutatja, milyen vagyonnal is bír. A bejegyzést többek között Szoboszlai Dominik is like-olta.