Covid-dráma: 7-0-s állásnál félbeszakították a Benfica meccsét, alig volt játékos a pályán

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 06:45

A koronavírus sújtotta Belenenses már nem tudott mit tenni, a második félidőre annyi játékosuk sem volt, hogy meglegyen a szabályzatban foglalt minimális létszám.

A Benfica 7-0-ra vezetett a félidőben, mielőtt az ellenfél mindössze hét játékossal tért volna vissza a pályára. A játékvezető a második játékrész első percében kénytelen volt lefújni a mérkőzést, mivel egy sérülés miatt a Belenenses a szabályzatban foglalt minimális létszám alá esett.

Rendkívüli jelenetek közepette szakították félbe a mérkőzést, miközben eleinte a portugál csapat mindössze kilenc játékossal tudott kiállni, köztük két kapussal. A vendégek emiatt a félidőben már hét góllal vezettek, majd a Belenenses csak hét játékossal tért vissza.

Mivel Joao Monteiro kapus lesült, a játékvezető azonnal lefújta a mérkőzés, egyszerűen annak okán, hogy akkor már nem volt meg a minimális létszám a hazaiak oldaláról.

A PSG tényleg elengedné Pochettinót a Manchester Unitedhez?

A hét elején a csapatnál összesen 17 esetben mutattak ki pozitív COVID-tesztet a játékosok és a személyzet körében – írja a Sky Sports. Annak ellenére, hogy a csapat megtizedelődött, megrendezték az eseményt, és a fentebb említett Monteiro kapus a középpályán játszott.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A Manchester City középpályása, Bernardo Silva sem akarta elhinni, hogy mi történik, ő biztosan elhalasztotta volna a találkozót.