Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

Többen szerelmesek lettek Benedek Réka szexi fotójától

Fotó: Instagram/Benedek Réka
not image

Takács Petra

2022. augusztus 9. - 03:08

Tagadhatatlan, hogy az Exatlon Hungary egyik legvonzóbb versenyzőjéről van szó, aki továbbra is nagy népszerűségnek örvend.

Benedek Réka még az Exatlon Hungary harmadik évadában tűnt fel, és nem véletlenül kapták fel a fejüket rá a nézők. A magas, csinos és vonzó lány azonnal nagy népszerűségre tett szert, ráadásul ügyesen versenyzett.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

Már akkor megállás nélkül kapta a bókokat, amikről eleinte nem tudhatott, hiszen a versenyzés ideje alatt senki sem tarthatta a kapcsolatot a külvilággal. Réka végül idő előtt esett ki, a benne rejlő lehetőségek alapján sokkal tovább is juthatott volna.

A közösségi médiában azonban továbbra is figyelemmel követhetik a rajongók. Voltak időszakok, amikor szinte egyáltalán nem volt aktív, de egy ideje ismét többet posztol, ami látható módon a közösségi médiás számainak is jót tesz.

Zámbó Krisztián közös programja a volt párjával, majd megint reagált erre a kommentek miatt

Jelenleg 27 ezer követő felé közelít, ami nem kevés, de valószínűség a 30 ezer sem fog számára problémát okozni. A róla készült legújabb fotó is csak ezt erősítheti meg, rövid időn belül több mint 1 400 ember like-olta a bejegyzést.

Lapozó: 1 2