Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Belga Nagydíj: Verstappen hihetetlen rajtja és első köre (videó)

Fotó: A futamgyőztes Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a pódiumon ünnepel a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjának eredményhirdetésén a spa-francorchampsi pályán 2022. augusztus 28-án. MTI/EPA/Stephanie Lecocq
not image

Takács Petra

2022. augusztus 30. - 10:11

Sokat nem várt a felzárkózással Max Verstappen, a Red Bull holland ásza, nagyon rövid idő alatt már ott is volt a legjobb helyek közelében.

Carlos Sainz Jr. igen komoly lehetőséget kapott azzal, hogy az élről vághatott neki a Belga Nagydíjnak, de nem tudott élni vele. Max Verstappen igencsak távolról várhatta a versenyt Spa-ban, csak a 14. rajtkocka volt az övé.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Lehetetlen küldetésnek tűnt normál körülmények között megnyernie a versenyt, ám mégis megcsinálta. Már nem először győzött vert helyzetből, és valószínűleg nem is utoljára, rendkívüli tempóban halad a címvédése felé.

A Ferrarinál tanácstalannak tűnnek, nem lehet mit tenni Verstappennel, úgy halad előre, mint még soha ezelőtt. A Belga Nagydíj is egy kiábrándító pofon volt, a holland bajnok úgy ment át a mezőnyön, mint kés a vajon.

Saját testvére zsarolta meg a Juventus francia labdarúgóját

Ezzel pedig újabb fontosabb pontokat szerzett, és szép lassan matematikailag sem lehet vele mit kezdeni. Ideje korán eldőlhet a 2022-es cím sorsa, sokkal hamarabb, mint arra bárki is számított volna.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.