Beindult a szaúdi profi liga, Paul Pogba az új kiszemelt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután Cristiano Ronaldo mindenki legnagyobb meglepetésére a Közel-Keleten folytatta pályafutását, egyre több nagy név csatlakozik hozzá.

Úgy tűnik, a szaúdi profi liga beindult, és ezerrel fürkészik azokat a játékosokat, akiket leigazolnának: ahogy arról korábban is beszámoltunk, Karim Benzema kedden hároméves szerződéssel távozott a Real Madridból az Al Ittihadhoz, N’Golo Kante pedig közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon hozzá.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A közel-keleti őrület azt követően vette kezdetét, hogy Cristiano Ronaldo mindenki legnagyobb meglepetésére bejelentette, a Közel-Keleten folytatja profi pályafutását, most pedig úgy tűnik, nagynevű játékosok hulláma követi majd példáját.

A 90min.com értesülései szerint a szaúd-arábiai főnökök szeretnének még több európai elittehetséget soraikban tudni, a lapnak nyilatkozó források pedig határozottan kijelentették, Pogba egyértelműen a látókörükben van. Miután tavaly nyáron visszatért a Manchester Unitedtől a Juventushoz, a játékos több sérüléssel és vitával tarkított időszakot élt meg.

Ezt bizonyítja, hogy a francia játékos az elmúlt szezonban mindössze egy Serie A-mérkőzésen lépett pályára, míg az év elején fegyelmi problémák miatt kikerült a Juventus keretéből a Freiburg elleni Európa-liga nyolcaddöntő mérkőzésén.

Küzdelmei ellenére a játékos ragaszkodott ahhoz, hogy maradni és bizonyítani akar, ám eközben maga a Juve is igen viharos időszakot élt át, a pályán kívüli sok vita pedig csak hab volt a tortán.

Ezek alapján valójában még csábító is lehet a Juve számára a lehetőség, hogy Pogbát Szaúd-Arábiába küldhetik. A pénzről nem beszéltek a források, de nyilvánvaló, hogy a szaúdi profi liga számára egyáltalán nem okoz gondot, ha jelentős összegeket kell letenniük az asztalra egy-egy kiszemelt játékosért.