Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Béciék aljas üzeneteket is kaptak, kezdve faji megkülönböztetéssel

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. szeptember 30. - 18:34

Néhányan átléphették a határt, már csak azzal is, hogy voltak, akik Béciék gyermekének haláláról üzenhettek, ami valóban a legaljasabb.

Béci és Norina most szembesülhet azzal, milyen amikor egyesek rendkívül aljas dolgokat kívánnak az embernek. Korábban több sztár is belefutott ilyen üzenetekbe, Tóth Gabi például tucatnyi halálos fenyegetést kapott, miközben a gyermeke halálát kívánták.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Dér Heni is tudna erről mesélni, ugyancsak sokat támadták az évek alatt, és amikor a Nyerő Párosban szerepelt, szintén megdöbbentő dolgokat írtak róla azok, akiknek nem volt szimpatikus a játéka.

Béci és Norina most valami hasonlót élhet át, a legutóbbi adásrész után páran elborultak, de már előtte is támadták őket. Ez valahol elkerülhetetlen, ugyanakkor a durva hozzászólásoknak semmi helye nem lehetne, mégis vannak, akik átlépik a határokat.

Az rtl.hu a rapperrel készített interjújában a kommentekről is megkérdezte, amiből nem kevés született az elmúlt napokban, és nem kevés olyat találni, amikben nem éppen pozitív megvilágításban beszélnek Béciről és feleségéről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2