Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Hatalmas mellekkel villant a Baywatch sztárja

Fotó: Instagram/Donna D'Errico
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Baywatch egykori sztárja egy végtelenül feltűnő jelenség, sokan irigykednek rá, míg egyeseknek túl sok, ahogyan kinéz.

Fontos tisztában lenni önmagunkkal, azzal, hogy mit szeretnénk kihozni magunkból, mert ha folyamatosan másoknak akarunk megfelelni, akkor annak nem lesz jó vége. Szép lassan elveszítjük önmagunkat, onnan pedig nehéz visszatérni.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Emiatt is nagyon fontos, hogy valóban tudjuk, hogyan szeretnénk kinézni, és ne hallgassunk a tömeges véleményekre. Nyilván van egy határ, amit jobb nem átlépni, mert plasztikai függőség is létezik, aminek pláne rossz vége lehet.

Azzal azonban nincs semmi gond, ha a határon belül mozgunk, és úgy alakítjuk a formánkat, hogy az egészséges marad, és közben elégedettek vagyunk. Donna D’Errico az egyik legformásabb sztár Hollywoodban, aki több mint látványos idomokkal rendelkezik.

Emellett vékony, sokat ad a megjelenésére, és abszolúte arányos a teste. Nyilván a feltöltött mellei végtelenül feltűnőek, de neki jól áll, megy a karakteréhez, és boldog a testében, amit nem fél megmutatni a közösségi médiában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2