Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

A Bayern elnöke szerint nincs csapat, aki erősebb lenne náluk

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Óriási lendületben vannak a bajorok a legrangosabb kupasorozatban.

A Bayern München elnöke, Herbert Hainer hurráoptimizmusa teljesen érthető, nem csupán a tegnapi, hazai győzelem miatt, hanem a csapat egész szezonban mutatott BL-teljesítményét illetően – írja a Bild.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

“Mindig is azt mondtam, hogy kiváló csapatunk van, amely bárkivel felveheti a versenyt Európában. Összesítésben 3-0-ra nyertünk, és mindkét meccsen megérdemelten. Úgy gondolom, hogy minden esélyünk megvan. Kell az a kis szerencse is. De nem látok senkit, aki erősebb lenne nálunk” – nyilatkozta a PSG elleni 2-0 után.

“Már a múlt héten is mondtam, hogy nagyon optimistán tekintek a mérkőzésre. És ha látták, hogyan teljesített a csapatunk, megérdemelt, kontrollált és domináns győzelmet arattunk” – tette hozzá az elnök.

Thomas Müller, a bajorok rutinos játékosa is nyilatkozott a mérkőzést követően: “Mind a nyolc Bajnokok Ligája-meccsünket megnyertük – olyan csapatok ellen, mint a Barcelona, az Internazionale és a PSG.”

Ezzel nem is lehet vitára kelni, Müller azt még hozzá sem tette, hogy a három felsorolt topklub ellen még gólt sem kapott a Bayern, a 22:2-es gólarányba egyedül a cseh Plzen „rondított” bele, otthon kettőt rúgtak a németeknek, két csoportmeccsen azonban kilencet kaptak.