Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

A Bayern egykori klasszisa szerint Goretzka a szezon „legnagyobb csalódása”

TÉMÁK:
#Bayern München
München, 2023. március 8. Leon Goretzka, a Bayern München (b) és Sergio Ramos, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének Bayern München-Paris Saint-Germain visszavágó mérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2023. március 8-án. MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Thomas Tuchelt sem kímélte Dietmar Hamann.

Dietmar Hamann, a Sky Sports szakértője, a Bayern München, a Liverpool, és a német válogatott egykori alapembere nem rejtette véka alá a véleményét a mostanában nehéz időket élő bajorok teljesítménye kapcsán.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Hamann úgy véli, hogy bár a játékosállomány az egyéni kvalitásokat nézve kitűnő, hiányoznak az igazi húzóemberek: „Olyan játékosokra van szükség, akik hajlandóak feláldozni magukat a csapatért” – mondta.

„Három-négy ilyen labdarúgóra lenne szükség a keretben, ez jelenleg nem adott” – folytatta, hozzátéve, hogy számára a szezon csalódása egyértelműen Leon Goretzka: „Azt gondoltam volna, hogy ő egy alappillér, de nem így van, és ez másokra is igaz” – fogalmazott.

Hamann Tuchel kapcsán is elmondta a véleményét, és ez sem volt túl hízelgő, legalábbis ami a Bayernnél mutatott edzői munkáját illeti: „Ha egy új edző tizenegy meccsen többször veszít, mint az elődje 37 találkozón, akkor nem mondhatom, hogy csak a csapat a hibás.”

„Az edzőnek természetesen megvan a maga része. Hogy mennyi, azt nem tudhatjuk” – így Hamann, aki úgy gondolja, hogy Nagelsmann menesztése óta nem lett jobb a Bayern, sőt, még lejjebb csúszott – írja a Bild.