Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Baukó Éva megint kiosztott valakit, és nagyon keményen

Fotó: Instagram/Baukó Éva
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nem először teszi ezt Baukó Éva, viszont most nevet nem írt, így rögtön beindultak a találgatások, hogy kiről is lehet szó.

Baukó Évának már nem egy összezördülése volt a közösségi médián keresztül más hírességekkel és sztárokkal. Éva nemigazán tartja magában a véleményét, és ezt a ValóVilágban is láthattuk, sok esztendővel ezelőtt.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Végül nem nyerte meg a szériát, bár sokáig jutott benne, és a mai napig rengetegen ismerik. Közel 200 ezer követőt számol az Instagramon, és ugyan most is egy szexi fotóval készült, mellette rendesen kiosztott valakit.

„Hazugságokkal színpadra kerülni nem nagy teljesítmény. Nem kellene azt terjeszteni, hogy engem rúgtak ki egy produkcióból “drága barátom”, mert ÉN MONDTAM VISSZA a VELED VALÓ KÖZÖS SZEREPLÉST.” – üzent Éva az Instagram oldalán.

„Nincs az a pénz, amiért leégetem és lejáratom magamat VELED! A becsület, a tisztesség és a nyugodt életem fontosabb nekem, mint mindenkin átgázolva szerepelni egy tv műsorban, ahol modorosan megjátszod magadat, és olyan helyzetekbe hoznál, ahol megaláznál, méltatlanul viselkednél velem.”

„Az igazi énedet kb csak én ismerem, egy telefonbeszélgetés alkalmával is úgy viselkedsz, mint amikor a darabnak vége, és elmegyünk a kulisszák mögé, ahol is lerántod az álarcodat.” – folytatta Éva, akitől nem állnak távol a vonzó fotók.

„Én értem, hogy a tv is használ téged, de te nekik csak egy BOHÓC vagy mint mindenki más az Ő cirkuszukban. Van egy mondás: Ahol sas voltál, oda ne menj vissza verébnek. A sas elszállt, az írás megmarad. Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá.”