Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Barta Sylvia szexi vonalaitól dobsz egy hátast

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia egy az egyik olyan kortalan hazai sztárunk, aki mindig meg tudja lepni az embert, és rendkívül csinosan öltözködik.

Még mindig sokan vannak, akik a nőket a koruk alapján ítélik meg, és ez egyenesen dühítő. Egyesek szerint bizonyos szetteket egy 40 és 50 felett nem illik hordani, és még sokáig sorolhatnánk az ehhez hasonló példákat.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Néha csak fogjuk a fejünket, hogy milyen véleményeket olvasunk a közösségi médiában, egyszerűen megáll az ember esze. Nehéz megérteni, hogy ez miért van, de sokszor valóban az irigység játszik főszerepet.

Barta Sylvia formájára is sokan irigykednek, ami nem meglepő, mert a kortalan sztárunk, több mint kiváló vonalakkal rendelkezik. Bikiniben is úgy mutat, mint csak kevesen, és közben egészséges életmódot él.

Egyszerűen mindent megtesz azért, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen, ami annak az alapja, hogy sokat hozzon ki magából. Meg is teszi, mert rendszeresen edz, a munkája részeként is, és igyekszik másokat motiválni.

Valamit nagyon jól csinál, főleg, ha megnézzük az alább látható fotókat, amik igencsak árulkodóak. A kemény munka meghozza a gyümölcsét, mi pedig csak gratulálni tudunk ehhez a TV2 sztárjának.