Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Így pózol a szuper-vonzó Barta Sylvia (fotók)

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 01:07

Barta Sylvia rátalált a titokra, mert hónapról hónapra csinosabb, és amikor azt gondolnánk, már nem tud nagy meglepetést okozni, hirtelen megérkezik egy látványos összeállítással.

Barta Sylvia egyik nagy erőssége az életfelfogása, amivel nemcsak saját magára, hanem sokan másokra is jó hatással tud lenni. Mindig pozitív, vidám, nem panaszkodik, és ezzel sok követő áll be mögé, mert igenis szükség van erre.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Manapság pláne, amikor sorra jönnek a problémák, de soha nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egészségesnek kell lennünk. Ha egészségesek vagyunk, akkor óriási baj nem érhet bennünket, mert ilyenkor kellően nagy erővel rendelkezhetünk ahhoz, hogy változtassunk.

Ha pedig igazán változtatni szeretnénk az életünkön, máris jó úton haladunk előre. Sylvia számára egészen természetes a testmozgás, és ennek látható jelei is vannak, szenzációsan néz ki, motiválva ezzel a saját és más korosztályokat is.

Tudhatjuk, hogy milyen sokat mozog, egészségesen él, máskülönben közel sem lenne ilyen formában. Egy csepp felesleget sem láthatunk rajta, kidolgozott az izomzata, és joggal lehet elégedett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2