Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Lenyűgözően mutat bikiniben a születésnapos Barta Sylvia

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia mindig is jó formában volt, és bizonyítja, hogy 50 felett is nézhet ki valaki úgy, mintha csak még mindig a 30-as éveiben járna.

Barta Sylvia formáját sokan irigylik, ami nem csoda, mert a TV2 sztárja több mint látványos vonalakkal rendelkezik. Büszke lehet, mivel mindez a saját érdeme az egészséges életmódjával, a sok edzéssel.

Soron kívül Drágább lesz a csokinyúl az idén, de ez a nagyközönséget nem zavarja

Sportosan is lenyűgözően fest, de a legtöbb alkalommal nyilván elegáns viseletben láthatjuk. Most például bikiniben is megadatott ez, hiszen nemrég töltötte be az 53. életévét, és egy nagyon pihentető ajándékot kapott a Mátrában.

„Kényeztetést, figyelmes törődést kaptam a születésnapomra! Nehéz, zsúfolt évet és több szülinapi meglepetéspartit sikerült kipihennem néhány nap alatt!” – írta boldogan a posztjában a TV2 sztárja.

„A férjemmel a Mátrában egy csodálatos wellness szállodában ünnepeltünk kettesben! A gyerekeink és #ladykutya miatt sem szerettünk volna messzire utazni, így Budapesttől egy órányira a hazai hegyekben, jó levegőn, gyönyörű helyen töltődtünk fel és szakadtunk ki a hétköznapok monotóniájából! Nagyon jó volt, még sok ilyet kívánok magunknak!”

„Nektek pedig ezúton szeretném megköszönni a születésnapi jókívánságokat! Köszönöm mindenkinek aki szeretettel gondolt rám, különösen azoknak akik írtak is nekem! Olyan jól esik, hogy a rohanás közepette – hacsak egy percet is, de nekem adtatok! Köszönöm, hogy mindig itt vagytok velem!