Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

A Barca edzője még mindig nem tudja, mi lesz Messivel

Fotó: Twitter/Selección Argentina
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Leo Messi jövőjéről is mondott pár szót a Barcelonába visszatért szakember, aki a kispadon maradhatott és gőzerővel készülhet a második szezonjára.

Ronald Koeman egy rövid pihenőt követően visszatért Barcelonába, és a repülőtéren rögtön válaszolt is pár kérdésre a jelenlévő médiának, akikből nem volt hiány. A Mundo Deportivo is beszámolt az eseményről, és többek között arról, hogy mi a holland véleménye Dembélé helyzetéről.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A francia válogatott sztár ismét megsérült, ami akár a jövőjét is befolyásolhatja, mivel eddig szándékosan nem hosszabbított a katalánokkal. Nehéz helyzetbe kerülhet, és a megérkezése óta ez már a sokadik sérülése, emiatt sem ér annyit a piacon, mint amikor leigazolták, több mint 100 millió euróért.

„Nem tudok sokat mondani róla, balszerencse, hogy megsérült. Ezeket a dolgokat el kell fogadni és elemezni a helyeztet, de most nyári szüntet van és a következő szezonra gondolunk.” – hangsúlyozta a holland szakember.

Depay Koeman külön kérésére érkezett, aki csak a harmadik kísérletre tudott aláírni új csapatához. „Memphis aláírt, igen. Ő egy nagyon jó igazolás, akárcsak Kun és Eric Garcia.” – reagált Koeman az új igazolásra, hozzátéve, hogy újabb érkezőkön dolgoznak.

Igazi álomcserét hajthat végre a Real Madrid, de így egy eurót sem kapnának Varane-ért

Messi továbbra sem írta alá az új szerződését, de a hírek szerint minden sínen van. „Nem tudom, mi a helyzet Messivel, a klub próbál vele megegyezni. Nagyon fontos játékos a Barcelona jövőjének szempontjából.”

Koeman nemigazán akart kitérni arra, hogy milyen helyzetben van jelenleg a Barcelona, de azt megerősítheti, hogy dolgoznak a háttérben, és új játékosokat terveznek hozni. Elismerte, hogy a legutóbbi bajnokság végén nem voltak a helyzet magaslatán, ami kvázi a címbe került.

Az egész szezont elemezték, nemcsak a hajrát, amikor nem jött ki számukra a lépés, és sok pontot veszítettek. „A következő szezonra kell koncentrálni, mert a Barca egy nagy csapat, akinek minden évben a maximumra kell törekednie, így javítanunk kell, arra törekednünk, hogy nyerjünk.”