Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Ő lenne a Barcelona új célpontja a középpályára

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre hosszabb és hosszabb a katalánok listája, akik a gazdasági helyzetük miatt nincsenek a nagy esélyesek között az átigazolási piacon.

Minden eddiginél több név került bele a kalapba a katalánoknál, akik a kezdeti lendület után megtorpantak az átigazolási piacon, ráadásul Messivel még mindig nem tudtak aláírni, amihez már a LaLiga segítségét kérik.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A Barca elnöke, Laporta még legalább három-négy erősítést szeretne ezen a nyáron, de a gazdasági helyeztük okán szűkösek a lehetőségeik. A Fichajes jelentése szerint nemrég egy újabb név került fel a csapat listájára, aki nagy fogás lehetne.

Ráadásul egy olyan játékosról beszélünk, aki jól ismeri a LaLigát, mivel gyerekkora óta Spanyolországban játszik. A Valencia saját neveléséről, Carlos Solerről van szó, és csak 24 éves, sok év állhat előtte.

Mivel a Valencia egyik legnagyobb sztárjáról van szó, a Barcelona olyasvalamibe vágta a fejszéjét, ami talán lehetetlen küldetésnek tűnik. A védekező középpályás tölthetné be azt a szerepet, amit Wijnaldumnak szántak, miután a holland az utolsó pillanatokban nemet mondott és aláírt a PSG-hez, több mint kétszer nagyobb fizetésért cserébe.

Moribával beljebb is lenne a Barca, de a katalánok még mindig nem tudtak vele hosszabbítani, köszönhetően annak, hogy a játékos sokkal magasabb fizetést szeretne. Pjanic és Aleñá távozás előtt állnak, ők kvázi már a múlt, nem váltak be, de Soler jó opció lehet.

A spanyolok csereüzletet kínálnának, így egy eurót sem kellene kiadniuk, miközben a Valencia is jól jár. Az egyetlen jó hír a Barcelona számára, hogy Soler szerződése 2023 nyarán lejár, és váltani szeretne.

Nem feltétlen lenne a kezdőbe szánnák, ugyanakkor sokat tehetne hozzá a minőségi rotációhoz, illetve a fizetése sem magas. A Barca terve, hogy két játékost ajánl fel kölcsönbe, hogy meggyőzze a Valenciát, többek között José Luis Gayáról.

A felajánlott játékosok között szerepelhet Trincao, Lenglet és Umtiti, de Puig és Mingueza kölcsönadása szintén lehetséges.