Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Többen is érdeklődnek a Barcelona tehetsége iránt

Fotó: Twitter/Riqui Puig
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 18. - 15:31

Riqui Puig helyzete az FC Barcelonánál meglehetősen bonyolult. Ezért a játékos kölcsönben távozhat a téli átigazolási időszakban.

Riqui Puig a vártnál kevesebb percet kap az FC Barcelonánál, emiatt fontolgatja a váltást, és azt, hogy elfogadja az egyik ilyen klub ajánlatát.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Riqui Puig nehéz helyzetben van az FC Barcelonánál. A fiatal középpályás két szezonnal ezelőtt mutatkozott be az első csapatban hihetetlen teljesítménnyel, azonban a biztató áttörés óta Koeman nem adja meg neki azokat a játékperceket, amelyeket a játékos elvárt volna, ezért Riqui Puig a további fejlődés érdekében a távozáson gondolkodik.

Miután egy egész életet az FC Barcelonánál töltött, hiszen az ifjúsági akadémián nevelkedett, talán itt az ideje a környezetváltásnak, ennek ellenére ez nem jelentené a szakítást, csak egy időre különválna az útjuk. 

Annak ellenére, hogy az FC Barcelona jelenleg gazdasági nehézségeken megy keresztül, a katalán klub nem kívánja eladni a La Masia egyik legígéretesebb ifjúsági játékosát, ezért Riqui Puig távozása kölcsönszerződés formájában történne. A Fichajes a Calcio Mercato alapján két klubot nevezett meg az érdeklődők között: 

  • AS Roma: Az olaszok már jó ideje érdeklődnek Riqui Puig után. José Mourinho nem nézné rossz szemmel az érkezését, ezért a Roma jövő januártól megpróbálja megszerezni kölcsönbe. Gonzalo Villar, egy Riqui Puighoz hasonló játékos, aki az elmúlt szezonban kiemelkedett a római csapatból példa lehet Riqui Puig előtt. 
  • Real Betis: A Real Betis lenne az utolsó, aki beszállna a Riqui Puigért folyó licitbe az FC Barcelonától. A fiatal játékos szerződtetésére a Real Betis nagyobb eséllyel pályázna, mint a Roma, mivel Riqui Puig inkább Spanyolországban szeretne továbbra is játszani.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.