Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Már Barcelonában van a Spotify képviselete, hamarosan jöhet a szerződés

Fotó: EPA/L. RICO
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. február 6. - 08:44

A svéd zenei szolgáltató vezetői már napok óta Barcelonában tárgyalnak a szponzori szerződésről. 

A küszöbön áll a Sport szerint a Barcelona új szponzorának bejelentése, amely nem más lehet, mint a svéd zenei streaming szolgáltató, a Spotify, amelynek a nevetői napok óta Barcelonában vannak az üzlet véglegesítése céljából. 

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

A Barca és a Spotify már hónapokkal ezelőtt felvette a kapcsolatot egymással, a globális megállapodás akár a Camp Nou tulajdonjogára is kiterjedhet. A katalánoknak pont ez volt a célja, ugyanis így jobb befektetőket szerezhetnek az Espai Barca építéséhez. 

Az, hogy az első csapat mezére felkerült a Spotify, szezononként mintegy 60 millió eurót jelent a klubnak, még az is felmerült, hogy az edzőmezen is helyet kapnak a svédet.  Az üzletet a következő négy szezonra köthetik meg hosszabbítási opcióval. 

Daniel Ek, a Spotify vezérigazgatója személyesen intézte a Barcával folytatott tárgyalásokat, ugyanis annyira nagy futballrajongó, hogy egyszer meg akarta venni az Arsenalt. 

Egy másik cég is hajlandó lenne beszállni, a Polkadot nagyjából 30 milliót adna azért, hogy a mez ujjára kerülhessen, azonban a Barca nem bízik a kriptovaluta-üzletben, ezért ennek a megvalósulása még erősen kérdéses. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.