A Barcelona játékosa is a PSG radarján van Mbappé pótlására

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 5. - 11:35

A párizsiak fenntartják lehetőségként Ousmane Dembélé leigazolását abban az esetben, ha Kylian Mbappé távozna. 

A nyári átigazolási időszakot alapjaiban fogja meghatározni Kylian Mbappé döntése, hogy a Real Madridhoz szabadon igazolhatóként távozik, vagy, nagy meglepetésre, mégis Párizsban marad. A párizsiaknak abban az esetben, ha Mbappé mégis költözik, új csatár után kell nézniük. 

 A franciák a világ legjobb csatárait nézte ki Neymar és Messi oldalára, felmerült Erling Halland, Vinícius Júniort és Karim Adeyemi neve is, azonban más lehetőségeket is vizsgálnak, amelyek szintén sikereket hozhatnak. 

A PSG sportigazgatója, Leonardo ugyanis nagyon szeretné, ha sikerülne ismét egy olyan üzletet kötniük, mint Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldummal és Gianluigi Donnarumma esetében, akik, annak ellenére, hogy a világ legjobb játékosai, a szerződésük lejárta után érkeztek a csapathoz. 

Ezért a Fichajes.net szerint a franciák körében felmerült a Barcelona játékosának neve, akire Xavi sem tudott akkora hatással lenni, többször kihúzta a gyufát az új edzőnél. A katalánoknak ráadásul gondjuk akad a szerződéshosszabbítással, ugyanis már a játékos sem akar annyira maradni. 

Dembélé karrierjének folytatását alapjaiban határozhatja meg Mbappé, viszont az új szerződtetés megpecsételheti a következő szezonra Mauricio Pochettino Paris Saint-Germainjének sorsát a következő időszakra. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK