Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Xavi nem aprózza el, a Liverpool legjobbját akarja

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 15. - 19:17

A hírek szerint Xavi minden követ megmozgatna azért, hogy a Liverpool legjobb játékosa Barcelonában folytassa tovább.

Xavi a kinevezését követően azonnal belevetette magát a munkába, és nemcsak a jelenlen, illetve a közeljövőn kell dolgoznia. Fontos, hogy igazi sztárokat is szerződtessen, akik egyúttal klasszisok is.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A legendás játékos, aki már a Barcelona edzője, csatárposzton is erősítene, különösen azok után, hogy Messi és Suarez elment, míg Aguero nem bevethető. A Fichajes beszámolója szerint Xavi mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy Salah a Camp Nou-ban folytassa tovább.

Az egyiptomi gólzsáknak 2023 júniusában jár le a szerződése Liverpoolban, így egyre égetőbb a britek számára, hogy kezdjenek valamit a helyzettel. Ha nem tudnak vele záros határidőn belül megállapodni, benne van a pakliban, hogy 2023 nyarán ingyen veszítik el.

Noha már ő is betöltötte a 30. életévét, ez nemigazán látszik rajta, folyamatosan termeli a gólokat. Ha a Liverpool jövő nyárig nem köt üzletet a játékosával, garantálható, hogy eladják, egy évvel a szerződése lejárta előtt, mert nem bukhatnak rajta sok pénzt.

Xavi személye döntő lehet Salah számára, akinek azonban a lényegesen kisebb fizetésre is rá kellene bólintania, mint Sterlingnek. Jelenleg a katalánok nem dúskálnak a pénzben, a most visszatért Alves például a legkevesebbet kapja az első csapatnál.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.