Érdekes hírek a Barca háza tájáról az egyik Eb-résztvevő kapcsán

Fotó: Twitter/Germany
not image

Hujber Dávid

2021.június.19 - 09:25

A Barcelona folyamatosan figyeli a piacot és újabb igazolásokat tervez, de úgy tűnik, hogy az egyik válogatott sztár biztosan nem csatlakozik a katalánokhoz.

A Mundo Deportivo arról számolt be, hogy a Sky Sports jelentése szerint Barca felvette a kapcsolatot Matthias Ginterrel, aki a német válogatott középső védője és nem egy klub gondolkozhat el azon, hogy megszerezze őt a Borussia Mönchengladbachtól, ahol 2017 óta játszik.

Mint arról az MD is jelentett, a Barcelona középhátvédet keres, de a spanyolok úgy tudják a klub forrásaitól, hogy a vezetőségnek nem áll szándékában megszerezni a védő játékjogait, szimplán nincs az opciók között ezen a nyáron.

A fő ok az, hogy Ginter nem az a karakter, akit keresnek, mivel a tulajdonságai messze nem passzolnak a Barca szándékaival, köszönhetően annak, hogy a csapat egy bal lábas középső védőt szeretne, míg a német válogatott jobb lábas.

Bognár György eltűnt az M4 Sport televíziócsatorna adásaiból

Az egyre nagyobb figyelmet kapó védő szerződése 2022 júniusáig érvényes, amit ha nem hosszabbítanak meg vele Németországban, akkor jövő nyáron ingyen távozhatna. A Transfermarkt szerint a piaci értéke 30 millió euró körül mozog.