Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

A Barcelona fiatal tehetségével erősítene a Bayern München

MTI/EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Gavi szerződése továbbra is a levegőben lóg a Barcánál.

Az egyik legégetőbb kérdés a Barcelonánál most éppen Gavi szerződése. A mindössze 18 éves szupertehetség körül sok volt az elmúlt hónapokban a kavarodás, a regisztrációját illetően, valamint a jövőbeli szerződése kapcsán is.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Ezeket kihasználva csaphat le rá több nagycsapat is, a zavarosban pedig úgy tűnik, hogy a Bayern München is szívesen halászna, és már a nyári átigazolási időszakban elhozná a Barcától Gavit.

Sajtóhírek szerint tárgyalásokig még nem jutottak el a felek, azonban a bajorok készen állnak arra, hogy ajánlatot tegyenek Gavinak, hiszen ha nyárig nem sikerül regisztrálni a Barcelona első csapatába, úgy szabadon igazolhatóvá válik.

Az azonban szinte biztos, hogy ez csak az utolsó lehetőségként szerepel a katalánoknál, hiszen Laporta is elismerte, az a fő céljuk, hogy megtartsák a kulcsjátékosaikat, lehetőleg bércsökkentés mellett.

Gavi maga is azt nyilatkozta, hogy szeretne Barcelonában maradni, azonban a csapat körül most ismét sötét felhők gyülekeznek, elég csak említeni a Negreira-ügyet, amely komoly szankciókat is eredményezhet.