A Barca legnagyobb csillaga majdnem a Real Madridhoz szerződött

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 19. - 07:38

Érdekes dolgokra derült fény, és kiderült, hogy a Barcelona legfényesebb csillaga a Real Madrid játékosa lehetett volna.

Ansu Fati korunk egyik legnagyobb tehetsége, generációja egyik legjobbja, de az elmúlt hónapokban nem léphetett pályára egy súlyos térdsérülés miatt, ami jócskán elhúzódott. Most azonban már úgy tűnik, hogy minden rendben, és hamarosan ismét rendszeresen pályára léphet.

A Fichajes a Mundo Deportivo jelentésére hivatkozva arról számolt be, hogy a katalánok fiatal sztárja a régi nagy rivális Real Madridnál folytathatta volna a pályafutását. Mielőtt a Camp Nou lett a választott otthona, a fővárosiak is ajánlatot tettek neki.

Albert Puig, az akadémia akkori igazgatója döntő szerepet játszott abban, hogy Fati családja az alacsonyabb ajánlat ellenére a Barcát válassza, mondván, hogy náluk sokkal nagyobb ütemben fejlődhet tovább.

Végül sikerült meggyőzni a családot, és egy olyan játékost szereztek meg az üzlet részeként, aki a világ egyik legjobbja lehet a következő években. Jelenleg pedig közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa a szerződését a Barcelonával.

A Real Madrid csalódott lehet, látván a Fatiban rejlő potenciált, addig a Barcának nagyon össze kell szednie magát, és a pénzügyi problémák ellenére szükséges lesz nagy neveket igazolniuk, mert máskülönben később nehéz lesz megtartaniuk a gyémántjukat.