Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,051 $

A Barcelona euró tízmilliókat szánna Busquets pótlására

MTI/EPA/Javier Belver

Bense Róbert

2022. október 19. - 07:51

Piqué után Busquetstől is meg akarnak szabadulni a katalánok, aktívan keresik az utódokat.

A Barcelona két régi motorosának nagy valószínűséggel az idei lesz az utolsó szezonja a katalánoknál. Piqué pótlása egy fokkal könnyebbnek tűnik, helyére ingyen szerződtetnék Inigo Martinezt, Busquets utódlása azonban már bonyolultabb folyamatnak tűnik.

Soron kívül USA: minden eszközt be kell vetni Észak-Korea fegyverprogramjainak korlátozására

A Barcelona az El Chiringuito információi szerint már kinézett magának egy játékost, Xaviék pedig vélhetően nem akarják az utolsó pillanatra hagyni a döntést, lévén Busquets posztja kulcsfontosságú.

Laportáék a Wolverhampton játékosát, Rúben Nevest szeretnék megszerezni, aki a Premier League-ben kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt szezonokban, a portugál ügynöke pedig állítólag már kapcsolatba is lépett a Barcelonával.

Azt ugyan még nem tudni, hogy a felek mire jutottak, mindenesetre Nevest nagyjából 40 millió euróra taksálják, és az sem kizárt, hogy már a télen Spanyolországba költözik – írja a Fichajes.

A 25 éves portugálnak a váltás éppen kapóra jönne, hiszen a Wolverhampton idei szezonja eddig nem úgy alakult, ahogyan azt eltervezték, a Farkasok várhatóan a kiesésért fognak küzdeni az idény során.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.