Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Gólerős csatár nélkül maradhat a Barca, azonnal igazolniuk kell?

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nem maradt sok idejük arra, hogy lebonyolítsák a transzfert, ráadásul erősen meg van kötve a kezük a bérköltségek csökkentése miatt.

Gyülekeznek a sötét felhők a Barcelona felett, miután Messi távozott, Aguero hónapokra kidőlt, és az egyik legnagyobb tehetségük nem hajlandó hosszabbítani. Az argentin legenda kiesése komoly károkat okozhat, és nagy kérdés, hogy azt a 25-30 gólt ki, vagy kik fogják pótolni a pályán.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Ugyan Depay jó formában van, egyedül nem viheti a hátán a csapatot, és lehetséges, hogy nem lehet ott az első fordulóban a bérköltségekkel kapcsolatos kérdések miatt. Braithwaite szintén tagja a keretnek, de eddig sem váltotta meg a világot, és az eladásával számolnak.

Emiatt Griezmannra minden eddiginél nagyobb nyomás hárulhat, aki sok szurkolónál nem éppen kedvenc, részben őt okolják, amiért Messinek mennie kellett, mert túl magas a fizetése. A francia távozását is biztosra vették, de ebben a helyzetben pláne nem engedheti meg magának a Barca, hogy eladja.

A Mundo Deportivo jelentése szerint a katalánok már fontolgatják annak a lehetőségét, hogy egy új csatárt igazoljanak, mert a problémájuk egyre csak nagyobb a csatársorban. A fiatalok között sincs olyan játékos, aki meg tudná oldani a feladatot, és Fati csak most kezdhette meg a labdás edzéseket a hosszúra nyúlt térdsülrését követően.

Alig néhány nap van hátra a szezonrajtig, és a Barcelona támadószekciója elég foghíjas, ami miatt a középpályára még több szerep helyeződhet. Pár mérkőzés erejéig mindez megoldható lehet, de hosszú távon semmiképp, emiatt is kezdtek el nézelődni a piacon, mert azzal nem számoltak, hogy Aguero lesérül, ráadásul ilyen hosszú időre.