Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Meglepetésigazolásra készülhet a Barca, aminek sokan örülnének

Fotó: Twitter/DBU - En Del Af Noget Større
not image

Hujber Dávid

2021. június 23. - 15:39

Jól látható, hogy a Barcelona egyértelműen nyit a fiatal tehetségek felé, és nemcsak a saját akadémiájukról készek felemelni tehetségeket.

Joan Laporta, az elnök keményen dolgozik azon, hogy meghosszabbítsák Lionel Messi szerződését, de ajánlatot továbbra sem tettek számára. Emellett újabb igazolások várhatóak, így nem kizárt, hogy még három-négy fontos név érkezni fog.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A Mundo Deportivo jelentése szerint Mikkel Damsgaard a célpontok között szerepel, aki a fiatalkora ellenére már dán válogatott. A 20 éves szélső/támadó 2020-ban mutatkozhatott be a felnőttek között, és legutóbb is sikerült felhívnia magára a figyelmet.

Ez volt az az év, amikor klubot váltott és megérkezett a Serie A-ba, ahol a Sampdoria játékosa. A katalánok igyekeznek a jövőre is gondolni, és olyan tehetségeket választani, akikből pár éven belül hatalmas sztárok lehetnek.

A kényes pénzügyi helyzet is hatással van erre, mert nagy beruházásokat nem tudnak véghezvinni ezen a nyáron, de a Sampdoria fiatal tehetsége elérhető lehet. A dán válogatottnál is képes csillogásra, mint azt láthattuk is legutóbb.

A Barca megfigyelőit lenyűgözte Damsgaard játéka és teljesítménye, így nem kérdés, hogy akarják őt. Az ára napról napra növekedhet, különösen ha újra betalál… Hamarosan felgyorsulhatnak az események a dán tehetség körül, és nem kizárt, hogy a Camp Nou lesz az új lakhelye.