Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Videón a Barcelona rendkívül necces győzelme a Bilbao ellen vasárnapról

Fotó: EPA/Luis Tejido
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona megint csak egy góllal volt jobb az ellenfélnél, ugyanakkor ez elegendő volt a három pont megszerzéséhez, így a Real Madrid mégsem tudott közelebb kerülni a listavezető katalánokhoz.

Kisebb csoda, hogy a Barcelona megúszta érvényes kapott gól nélkül a találkozót, mert a helyzeteket tekintve a hazaiak sokkal jobban álltak. A hétvége egyik leglátványosabb mérkőzésén vagyunk túl, legalábbis, ha azt vesszük alapul, hogy milyen védéseket mutatott be Ter Stegen, illetve hogyan blokkolt a katalán védelem.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Több mint necces volt a Barcelona helyzete, mert összességében a Bilbao jobban játszott, és ordító helyzeteket hagytak ki. Egyetlen szabályos gól született a találkozón, amit Raphina szerzett Busquets passzából.

Az első félidő legvégén született a gól, amit elemzés követett, mert félő volt, hogy lesen állt a Barcelona játékosa. Végül a vonalazás bizonyította, hogy érvényes a találat, ami után a Bilbao még feljebb kapcsolt.

Sorra jöttek a nagyobbnál nagyobb helyzetek, és egy olyan gól született a végjátékban, amit kezezés miatt nem adtak meg. A Bilbao parádésan vezette le a kontráját, és noha Williams nagyszerű gólt jegyzett egy az egyben Ter Stegennel szemben, a VAR mindent tönkretett.

Ezzel a győzelemmel a Barcelona 9 ponttal vezet az Espanyol ellen fordított Real Madrid előtt, így egyre inkább eldőlni látszik a bajnokság. Az azonban intő jel lehet, hogy a Barcelona ugyan hozza a meccseit, már közel sem olyan magabiztossággal teszi ezt meg, mint korábban. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el!